LR Revision & Redovisning väljer OptoSweden

OptoSweden det självklara valet för LR Revision & Redovisning

Att kunna erbjuda allt digitalt är en självklarhet i många branscher idag. För LR Revision & Redovisning med över 60 lokalkontor runt om i Sverige, är detta inget undantag. Valet blev OptoSweden med sina 20 års erfarenhet inom tolkning och en helhetslösning för att digitalisera dokumentflöden.

LR Revision & Redovisning som är ett nätverk av lokalt ägda revision- och redovisningsbyråer letade efter en partner. Dem behövde hjälp med att erbjuda tjänster för inkommande dokument så som fakturor oavsett format och hur de kommer in, attestsystem samt digitalt arkiv.

” Vi ser att vår verksamhet inom redovisning förändras kraftigt i och med digitalisering. Därför sökte vi en partner som dels har mycket hög kompetens inom tolkning, dels kan vara en strategisk partner kring automatisering och digitalisering av våra tjänster. Vi har funnit detta i OptoSweden.”
Martin Johansson, VD, LR Revision & Redovisning

Med över 20 års erfarenhet av att hjälpa företag att effektivisera, digitalisera och automatisera manuella processer såg OptoSweden till LR Revision & Redovisnings behov. OptoSweden erbjuder idag en helhetslösning med en egen utvecklingsavdelning, vilket gör att företaget ligger i framkant i sin bransch. Kunden får möjlighet till egna installationer och moderna molntjänster. Tack vare OptoSweden kan nu LR Revision & Redovisning ställa sig i spetsen på sin marknad och bli det självklara valet för den digitalt mogna kunden.

” Att automatisera fakturaflöden digitalt och se till kundens unika behov ligger i fokus hos oss. Vi erbjuder det kunden behöver och vill ha vare sig det är en skräddarsyddlösning eller ett färdigt koncept. Våra kunder kan spara upp till 80 % av kostnaderna genom att digitalisera sina dokumentflöden. OptoSweden är stolta över att presentera en helhetslösning till vår nya kund, LR Revision & Redovisning.”
Niklas Horn Lundberg, VD, OptoSweden

Om OptoSweden
Vi hjälper ditt företag att effektivisera, digitalisera och automatisera manuella processer inom dokument- hantering. OptoSweden levererar tolkningslösningar för input management och är ett ledande företag i Norden inom datafångst. OptoSwedens lösningar finns för alla storlekar och typer av verksamheter. 
Niklas Lundberg: 08-578 604 11, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. , www.optosweden.se.

Om LR Revision & Redovisning
Vi är ett nätverk av lokalt ägda revision- och redo- visningsbyråer. Våra medlemsbyråer arbetar främst med små och medelstora företag. Samtidigt har byråerna fördelen av en gemensam organisation som ger tillgång till specialister, kompetensutveckling och ett internationellt kontaktnät. 
Martin Johansson: 0705-95 92 90, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. , www.lr-revision.se