Vi digitaliserar dokumentflöden!

Vi gör din data till värdefull och användbar information. Vår teknik med AI och maskininlärning tar din dokumenthantering till en ny nivå. Vi har lösningar som effektiviserar er hantering av fakturor, formulär och andra typer av dokument.


Kan ett modernt företag ha över 25 års erfarenhet?

Svaret är enkelt- JA! OptoSweden startade 1994 och har över 25 års erfarenhet. Vi har med våra leveranser såväl som till statlig myndighet som till det lilla bolaget en enorm erfarenhet av marknaden vi verkar på.

Vår koncern omsätter idag närmare 100 miljoner per år och är trippel AAA rejtade sedan flera år tillbaka, vilket innebär att du får en finansiellt stark leverantör som också älskar teknik. Våra kunder får alltså ta del av den modernaste teknologin som finns på marknaden samtidigt som de kan förlita sig på att vi har kunskapen och kompetensen att optimera deras dokumenthantering.

Vi vill göra din resa inom digitalisering av dokument enkel, låt oss ta med dig i framtiden.

Se nedan vad några av våra kunder säger om oss och kontakta oss sedan för en demo eller ett samtal om dina behov.

Vi har varit kunder till OptoSweden sedan 2005 och haft flera olika lösningar från dem under åren. Sedan några år tillbaka har vi genom OptoSweden haft en Kodak i5650S som är en toppenprodukt! Med sina sorteringsmöjligheter är den perfekt för vår verksamhet. Vi känner oss alltid nöjda och trygga med deras produkter och service.

Attest.nu

Attest.nu

Vi har genom OptoSweden dokumenttolkningsplattformen Abbyy Flexicapture. FlexiCapture ger oss möjlighet till en effektiv dokumenthantering, samt en flexibel och stabil lösning som gör att vi kan anpassa våra flöden efter de dokument vi digitaliserar och arkiverar åt våra kunder.

Depona AB

Depona AB

Vi har sedan flera år både skanner och skanningsprogramvara från OptoSweden. Med service-/supportavtal på dessa produkter kan vi vara trygga med att våra dokumentflöden fungerar som de ska. Dessutom kan vi alltid vara säkra på att våra dokument skannas med bästa kvalité.

Euro Accident

Euro Accident


Nyheter

Senaste nyheterna från OptoSweden


Kontakta oss

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss!


Vårt kontor

Fogdevägen 4A, 183 64 Täby